• Ca. 15-20 minutter
  • 4 personer

En supersimpel, smagsfyldt pastasalat, med frisk basilikum, kapers, olivenolie og citron/lemon saft. Server med focaccia eller fuldkornsflute.

let nem opskrift hurtig pastasalat med lemon rejer og basilikum for en frisk og smagsfylt oplevelse

Ingredienser

2,5-2,8 liter vand
225 g pasta/spaghetti, gerne fuldkorn
500 g store rejer
1 basilikum-plnate – eller ca. 30 g
3 spsk drænede kapers
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 spsk frisk citronsaft
1/2 tsk salt
240 g frisk spinat

Fremgangsmåde

Bring de 2,5-2,8 liter vand i kog i en hollænderovn, eller bare en gryde. Kog ca. 8 minutter, tilsæt derefter rejer, som du lader koge med, til pastaen er al dente, ca. 3-4 minutter mere.

Tag gryden af kogepladen, hæld pasta og rejer i en si/dørslag og lad det dræne for væske, inden du hælder det hele i en stor skål.

Mix resten af ingredienserne i skålen, rør det hele godt rundt.

Anret babyspinaten på tallerkenen, hæld pastaretten ovenpå.

Næringsindhold:

Kcal: 397

Protein: 31 g

Kulhydrater: 44,9 g

Fedt: 9,6 g

– Mættet fedt: 1,5 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *