• Ca. 30 minutter
  • 4 personer

Superlet, men enormt velsmagende og fyldig græsk pastasalt med kylling. Du kan let tilføje ekstra ingredienser til pastasalaten for, at give den ekstra smag, eller mere farve.

sund pasta kyllingesalat let opskrift

Ingredienser

Hakket halvt rødløg
500g linguine pasta
1 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
500g kyllingebrystfilet skåret i bidder
1 dåse artiskokhjerter, drænet og hakket
1 stor tomat, skåret i skiver
75g smuldret fetaost
3 spsk hakket frisk persille
2 spsk citronsaft
2 tsk tørret oregano
Salt og peber til smag
2 citroner skåret i både til pynt

Fremgangsmåde

1. Bring en stor gryde saltet vand i kog, hæld linguine i og kog til al dente (ca. 8-10 minutter hvis tørret pasta).

2. Opvarm olie i en pande, over medium-høj varme. Sauter hvidløg og rødløg i ca. 2 minutter, hvorefter du kommer kylling på panden og steger til kødet ikke er lyserødt længere, rør jævnligt i ca. 6-7 minutter.

3. Reducer varmen til medium-lav, hæld artiskokhjerter, tomat, fetaost, persille, citronsaft, oregano og pastaen, på panden. Rør godt rundt i godt 2-4 minutter, så smagen kan trænge godt ind i både pasta og kylling. Fjern panden fra kogepladen, drys med salt og peber efter behov.

Server pastasalaten, dekoreret med citronbådene, evt. med groft flute til.

Det er let at tilføje andre ingredienser til pastasalaten; både oliven, soltørrede tomater og frisk spinat smager dejligt til.

Næringsindhold:

Kcal: 488

Protein: 32,6 g

Kulhydrater: 70 g

Fedt: 11,4 g

– Mættet fedt: 3,6 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *