• Ca. 10-15 minutter
  • 4 personer

Elsker du også muslinger, men kan ikke rigtig finde nogle lette, lækre retter at bruge dem med? Her er en enkel og hurtig pastaret, med muslinger og hvidløg, der med garanti vil gøre dig glad.

let opskrift på italiensk linguine med hvidløg og muslinger

Ingredienser til din linguine med muslinger

1 pakke frisk linguine (ca. 250 g)
2 spsk olivenolie
1½ tsk knust hvidløg
3 dåser hakkede muslinger
200 ml/g vegetabilsk bouillon
0,6 dl tør hvidvin
1 tsk knust rød peber
200 g frosne grønne ærter
170 g revet parmesanost
2 spsk hakket frisk basilikum

Fremgangsmåde – så let er det!

Kog pastaen til den er al dente, lad den dræne, men hold den varm.

Varm olien i en pande over middel-høj varme, tilsæt og sauter hvidløg i ca. 1 minut.

Hæld vandet fra muslingerne, men gem lidt af væsken til at smage til med. Tilføj bouillon, vin, peber og væsken fra muslingerne – bring i kog. Reducer hurtigt varmen og lad det simre 5 minutter, under jævnlig omrøring. Tilføj muslinger og ærter, lad det koge sammen i 2 minutte,r eller indtil grundigt opvarmet. Tilføj pastaen i panden og kast det godt rundt.

Drys med ost og basilikum, server evt. med en focaccia-bolle eller flute.

Næringsindhold:

Kcal: 368

Protein: 19,8 g

Kulhydrater: 46,5 g

Fedt: 11,9 g

– Mættet fedt: 3 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *